JO NO SÓC D’AQUÍ


El proper divendres 20 de febrer a les 20h presentem Jo no sóc d’aquí, de Joseba Sarrionandia, al Casal Popular La Guitza de Sant Cugat del Vallès.

Es tracta de la primera edició en català del llibre de Sarrionandia Ni ez naiz hemengoa, un diari literari escrit pel mateix Joseba Sarrionandia quan estava a la presó. No és un diari de presó, sinó un recull de fragments sobre cultura, literatura, mitologia. Aquí trobareu més informació: http://pol-len.cat/products/jonosocdaqui.

Joseba Sarrionandia el va escriure quan era privat de llibertat a la presó d’Herrera de la Mancha l’any 1984. Jo no sóc d’aquí no és un diari de presó, tot i que està escrit a la presó i son texts correlatius seguint l’ordre d’un calendari. El dia de San Fermín de 1985 es va escapar de la presó amagat dins d’un altaveu. Des d’aleshores, viu i escriu des de la clandestinitat.

La xerrada anirà a càrrec a càrrec de la cooperativa editorial Pol·len Edicions – Ecoedició, serveis editorials i audiovisuals. Els podeu seguir al seu web, a Facebook i a Twitter. Tindrem la col·laboració de les co-traductores del llibre, Ainara Munt Ojanguren i Maria Colera Intxausti.

(informació sobre el llibre i autor extreta del web de Pol·len Edicions)

jonosoc_B

  1. No comments yet.
(will not be published)